Stilling

Innholdsprodusent

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Frist

Snarest

Vi søker en kreativ hjerne innen markedsføring

Mediehuset Bergen utvider markedsavdelingen, og søker nå etter en markedsfører som har erfaring innen resultatbasert og målrettet annonsering, og kreativ kampanjeutforming. Du vil ha ansvar for produksjon, analyse og optimalisering av kampanjer, samt publisere og organisere organisk markedsmateriell for våre kunder. Vi ser etter deg som har erfaring med annonseverktøyene til Google og Facebook, men som stadig utforsker nye metoder og kanaler for annonsering. Du er strategisk og analytisk, og evner å se løsninger hvor andre ser problemer.

En viktig del av jobben vil være å finne nye og kreative måter å forvalte markedsbudsjettet til kundene våres på. Du vil få frihet til å tenke nytt, og kjøre kampanjer i alle formater.

Vi håper du har god kunnskap innen:

Kreativ kampanjeutforming

Google Ads, Analytics og Tag Manager

Facebook Ads

Snapchat, TikTok og Instagram Reels

Kreativ kampanjeutforming

Vi har behov for:

En som kan tenke kreativt og finne nye måter å markedsføre på

En som har kontroll på alle annonsekontoer for våre kunder

Kreativ kampanjeutforming

Kreativ kampanjeutforming

Kreativ kampanjeutforming

Vi kan tilby

Kort om oss

Mediehuset Bergen leverer en rekke kreative tjenester. Fra innsikt og strategi til større designkonsepter, for alle bransjer, formater og kanaler. Fellesnevneren for alle ansatte i Mediehuset Bergen er lidenskapen for design og digitale løsninger. Vi forsøker alltid å finne smarte løsninger basert på grundig innsikt og helhetlig forståelse, og etterstreber å skape det unike. Som medspiller i Mediehuset Bergen vil du få stor takhøyde for utvikling, et svært inkluderende arbeidsmiljø og være en viktig lagspiller på prosjekter for våre kunder i hele Norge.

Søk nå

Andre ledige stillinger akkurat nå

Innholdsprodusent

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Frist

Snarest

Video og fotograf

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Frist

Snarest

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter