Vi fanger de unike øyeblikkene

Vi følger deg gjennom idéprosess, planlegging, produksjon, klipping og etterarbeid.

Merkevare

Med en merkevarebyggende video ønsker vi å bygge oppmerksomhet, tillit og kjennskap rundt selskapet. Målet er ikke direkte salgsutløsende, men heller en historiefortelling som huskes av kunden.

Presentasjon

Alle bedrifter, tjenester og personer er unike. Hos oss fanger vi dette på film, gjennom spennende, engasjerende og moderne presentasjonsvideoer. Presentasjonsvideoer er en viktig faktor for å få budskapet frem på en tydelig og engasjerende måte.

Produkt

Vi vet at forbrukere handler basert på følelser. En produktvideo er ment å vekke det emosjonelle ønsket, friste sansene og skape engasjement og nysgjerrighet rundt ditt produkt.

Event

Vi løfter ditt event til et nytt nivå, enten det dreier seg om konferanser, konserter, sceneshow eller seminarer. Som kreative spesialister kan vi ta oss av markedsføringsvideo før arrangementet avholdes, eller vise frem suksessen i en slående og inspirerende eventvideo.

Drone

Enten det er snakk om slående landskapsbilder, promovideoer for store festivaler, eller unike presentasjonsvideoer fra luften – så ordner vi det.

Har du et prosjekt i tankene?